• Головна
  • Новини
  • У Львові садочок на Малоголосківській, 34 має вигляд як малоземельний, і жодного деревця  

20.10.2021, 18:56

У Львові садочок на Малоголосківській, 34 має вигляд як малоземельний, і жодного деревця  

На ФБ-сторінці "Вулиця Малоголосківська" поширили панорамне фото дитячого садочка, що його ось-ось мають відкрити у Львові на вул. Малоголоськівській, 34.

Зокрема, у дописі сказано: "На 1 листопада навряд чи роботи будуть завершені, хоча завідувач каже, що майстри йдуть "по плану і встигають"... Підлога не всюди покладена, плінтуси, меблі частково є на місці, але їх потрібно скрутити, змонтувати... Обладнання на харчоблоки є, але теж все потрібно монтувати, ВІДДРАЮВАТИ все повністю, бо повсюди страшний бруд... Спортзал взагалі ще не починався, актовий зал лише в стадії роботи.... Кількісно до 10 чол ЩОСЬ роблять: тиняються з кута в кут, тому навряд чи за 11 днів це все доробиться... Можливо в планах запустити лише половину садка, а половину будуть доробляти, але тоді є шанси, що діти будуть дихати тими смородами з ремонту... Мають сьогодні вирішувати, яка остаточна дата відкриття, бо ще не факт, що це буде 1 листопада(((".

Olha Bobalo написала відгук: "Страшно виглядає. Перший садок, де така тіснота майданчиків і жодного дерева. Як і де діти мають в спеку гуляти? Хтось дивився до нормативів площ? Там наче на 350 дітей плановано. Як????".

І справді, садочок на Малоголоськівській, 34 має вигляд як малоземельний і жодного деревця.

Додамо, що цей заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 у Львові на вул. Малоголосківській, 34 планували відкрити до початку навчального року, однак не склалось.

Садочок збудувала компанія «Нова оселя». Вона споруджує житло у цьому мікрорайоні.

У садочку мало б бути 18 груп, загальне число дітей - 350, площа дитячого заклалду – 3500 кв. м.

Як пише Львівський портал, "згідно з даними аналітичної системи YouControl,  власниками компанії «Нова оселя» є Назарій Бербека (депутат Львівської міськради від «ЄС»), бізнесмен Тарас Дідик та підприємець Олександр Потернак.

Нагадаємо, мешканці вул. Малоголосківської неодноразово скаржаться, що їхній район тотально забудовують багатоповерхівками впритул одна до одної, натомість соціальної інфраструктури як такої немає. Люди вже кілька років поспіль виборюють для себе школи, садочки, дороги та сквери, оббиваючи пороги у Львівській міськраді та влаштовуючи акції протесту.

Торік наприкінці травня виконавчий комітет Львівської міськради заборонив будувати у мікрорайоні Під Голоском нове житло, допоки тут не облаштують необхідну соціальну інфраструктуру.

Минулого року у серпні в мерії заявили, що напрацювали «план стратегічних змін» району Під Голоском".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: