25.05.2021, 11:30

У Львові проводять IV Форум гідів

У Львові стартував IV Форум гідів. Захід зібрав довкола себе близько 70 гідів та екскурсоводів, щоб обговорити нові туристичні локації у місті та нові тренди в туризмі. Відкриття форуму відвідав перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

«Сьогодні подія, де збираються дуже важливі люди нашого міста. Завдяки вам, дуже багато людей дізнається про наше місто, закохуються в нього. Завжди можна побачити гарну будівлю, прочитати цікаву історію, але саме через ваші емоцій, подачу, Львів запам’ятовується людям.

Ми всі дуже довго чекали, коли все ж таки туристична індустрія почне відновлюватись. Звичайно, що зараз все ще далеко не так, як було 2 роки тому, але те, що ми тут всі разом – це певний сигнал, що все точно буде добре. Знаю, що сьогодні на вас чекають дуже круті та цікаві виступи, різноманітні дискусії, тому бажаю вам гарного, продуктивного дня», – сказав Андрій Москаленко.

Опісля вітального слова заступник мера Львова вручив подяку екскурсоводці Тетяні Сукоркіній за розвиток індустрії гостинності, сприяння у зростанні іміджу Львова як туристичного центру, з нагоди 50-річчя екскурсійної, викладацької діяльності та 80-річчя від дня народження.

Нагадаємо, Форум гідів – це платформа для комунікації, обміну думками, ідеями та впровадження інноваційних та креативних рішень. Він об’єднає одну з найбільш репрезентативних ланок галузі туризму – гідів та екскурсоводів, щоб разом творити туристичне майбутнє.

Цьогоріч захід відбувається вже вчетверте. Як і щороку, під час формування програми, організатори брали до уваги побажання екскурсоводів та спираються на нові тренди.

В програмі Форуму гідів 2021 говоритимуть про:

• 2021 рік, як рік великих ювілеїв

• відреставровані об’єкти та туристично-привабливі проєкти за межами основних туристичних маршрутів

• археологічні та антропологічні знахідки складову Львова

• архітектурну та  природну спадщину міста

• розвиток міського простору та особистого бренду

• зміни до законодавства про туризм, які стосуються діяльності фахівців туристичної сфери.

В рамках другого дня Форуму учасників очікує ознайомлення з новими туристичними об’єктами та маршрутами Львівщини.

Захід, організований Львівським туристичним офісом та Управлінням туризму та курортів ЛОДА, сприяє об’єднанню середовища, знайомству з новими туристичними продуктами, їх переосмисленню та включенню в екскурсійну діяльність.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: