26.05.2020, 00:56

У Львові провели унікальну операцію на мозку. Фото

Нейрохірурги клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Львова провели унікальну операцію на головному мозку, завдяки чому жінка змогла одужати і вже готується до виписки. Про це повідомили в лікарні.   

Зокрема, у повідомленні сказано: "Наші нейрохірурги врятували життя жінці з внутрішньошлуночковою пухлиною та гідроцефалією у глибинних структурах головного мозку!!! Це перша операція такого рівня складності та майстерності в напрямі нейрохірургії у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова!

Три дні тому 50-річна львів’янка поступила до нас хоч і при свідомості, проте у стані, коли була неконтактна із зовнішнім світом. Провівши низку обстежень, команда нейрохірургів у складі Андрія Токарського, Остапа Федорка та Ярослава Діжака діагностувала новоутвір та надлишкове накопичення рідини у шлуночковій системі мозку. Після цього медики взялись за хірургічне лікування пацієнта.

Операція із застосуванням ендоскопа тривала всього годину. А ще за кілька годин жінка почувала себе краще і сьогодні - вже готова повертатися додому!

Тож вітаємо нейрохірургів із вдалою та першою такою роботою!!!

До речі, наші нейрохірурги стажувались за кордоном, де, в тому числі, навчались працювати з якраз ендоскопічним обладнанням! І тепер ці практики успішно застосовують тут, у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги!".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: