• Головна
  • Новини
  • У Львові повідомили про підозру директорці, яка привласнила майже 1,5 млн грн державних коштів

17.01.2022, 10:37

У Львові повідомили про підозру директорці, яка привласнила майже 1,5 млн грн державних коштів

Зловживаючи службовим становищем, зловмисниця внесла до офіційних документів завідомо неправдиві відомості та використала підроблені документи, внаслідок чого заволоділа бюджетними коштами в особливо великих розмірах.

Про це повідомила поліція.

Як встановили під час досудового розслідування слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, 68-річна мешканка Львова, директорка одного з шляхових ремонтно-будівельних управлінь, у липні минулого року підробила акти приймання будівельних робіт, чим завищила обсяг та вартість виконаних робіт з реконструкції пішохідного тротуару на одній з вулиць Львова. Таким чином, Львівській міській раді було завдано збитків на суму 1 355 790 гривень.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмисниці про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.366 (Службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) та ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: