23.01.2021, 10:20

У Львові поліцейські розшукали 12-річну школярку

У Львові поліцейські розшукали 12-річну школярку. Дитина жива і неушкоджена, протиправних дій щодо неї скоєно не булою. Поліцейські Львівщини дякують усім, хто долучився до розшуків неповнолітньої.

Про це повідомили в поліції Львівської області 

Нагадаємо, що сьогодні, 22 січня, близько першої ночі, до поліції звернулася львів’янка, яка повідомила про зникнення своєї доньки, Дорош Олександри Олегівни, 2008 року народження, учениці сьомого класу однієї з гімназій Львова.

Жінка розповіла, що 21 січня, близько 11.40, дівчинка вийшла з дому та не повернулась. Матір намагалася знайти доньку власними силами, а коли не вдалося, звернулася по допомогу до поліції.

До розшуків дитини негайно були залучені співробітники усіх служб поліції Львівщини. Правоохоронці опитали друзів та однокласників дівчинки, розіслали орієнтування в інші підрозділи поліціі, провели ряд інших оперативно-розшукових заходів. Також до розшуків школярки доєдналися небайдужі громадяни.

Сьогодні, 22 січня, близько 17.30, оперативники кримінальної поліції відділу поліції № 1 Львівського районного управління поліції виявили розшукувану на вулиці Городоцькій у Львові. Дитина здорова і неушкоджена, протиправних дій щодо неї скоєно не було.

Поліцейські повернули неповнолітню батькам, з дитиною та родичами проведено профілактичні бесіди. Вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Поліцейські Львівщини дякують усім, хто долучився до розшуків школярки. А батьків закликають: частіше спілкуйтеся із своїми дітьми, цікавтеся, з ким і де вони проводять дозвілля, завжди будьте з ними на зв’язку.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: