• Головна
  • Новини
  • У Львові підприємці влаштували акцію протесту проти карантинних обмежень

16.04.2021, 14:48

У Львові підприємці влаштували акцію протесту проти карантинних обмежень

Біля Львівської міської ради зібралися підприємці, які через карантинні обмеження не можуть працювати. До акції долучилося близько 50 людей. Вони чекають на рішення міської комісії ТЕБ і НС.

Про це повідомляє Суспільне.

Зранку 16 квітня близько 11:50, підприємці перекрили пішохідний перехід на вулиці Городоцькій, що поблизу Львівського оперного театру. Так підприємці, ресторатори та працівники ринків вимагали послабити карантин та дати їм можливість працювати. Дорогу розблокували о 12:30. Після цього пікетувальники прийшли під стіни Ратуші.

"Всі підприємства мають бути представлені в рівних умовах. А так як іде карантин вибірковий, великі структури і, як бачимо, чиновники працюють, а якийсь спеціальний, дуже загадковий ковід, живе на ринках. Ринки зачинені. Ми нічого не вимагаємо. Ми працювати хочемо згідно з Конституцією, відповідно до закону, за яким ми повинні працювати", — розповіла підприємиця Леся Тимкович.

Підприємці очікують на рішення міської комісії з надзвичайних ситуацій. Сьогодні стане відомо чи послаблять карантин, чи ситуація залишиться незмінною.

"Я працюю на ринку Галицьке перехрестя, який знаходиться на свіжому повітрі. В нас на вході міряли температуру, в магазин пускали тільки по 1 людині. На вході стоять антисептики, рукавички, маски. Я не розумію, чому ми не працюємо, ми вже четвертий раз на локдауні. Ми хочемо, щоб влада зрозуміли, що нам нема за що жити – в нас всіх діти, кредити, в нас вже безвихідь", — зазначила підприємиця Інна Маруняк.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: