• Головна
  • Новини
  • У Львові підліткам, яких підозрюють у вбивстві, оголошено підозру

14.09.2020, 11:04

У Львові підліткам, яких підозрюють у вбивстві, оголошено підозру

Слідчі повідомили про підозру зловмисникам, причетним до жорстокого побиття чоловіків у Львові.​​​​​​​  За скоєне підозрюваним, 16-річному львів’янину та мешканцю Жовківщини віком 18 років, загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі.


Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Як повідомлялось раніше, побитого 64-річного львів’янина та його 70-річного товариша, також жителя Львова, який від отриманих травм помер, виявили 12 вересня у закинутій будівлі на вулиці Богдана Хмельницького у Львові. 

На місці події працювала слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції, оперативники карного розшуку, співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Проведеними заходами, завдяки професійній та злагодженій роботі, а також чіткій координації дій, поліцейські встановили, що тілесні ушкодження загиблий та його товариш отримали під час конфлікту з 16-річним львів’янином та мешканцем Жовківщини віком 18 років, які жорстоко побили їх. За кілька годин оперативники карного розшуку Шевченківського відділу поліції затримали зловмисників. 

Слідчі Шевченківського відділу поліції повідомили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 та ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до десяти років позбавлення волі.

Підозрювані затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Досудове розслідування триває.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: