• Головна
  • Новини
  • У Львові оперативники затримали групу квартирних крадіїв

20.09.2021, 13:40

У Львові оперативники затримали групу квартирних крадіїв

До складу групи входили двоє мешканців Ходорова та Стрия – поліцейські перевіряють їх причетність до щонайменше шести крадіжок з квартир львів’ян.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 19 вересня у поліцію надійшло повідомлення від 38-річної львів’янки про те, що з її квартири, розташованої в одному з будинків на вулиці Кримській, було викрадено ювелірні вироби, комп’ютерну техніку, одяг та інше майно.

До розкриття злочину були задіяні оперативники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області. Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетні двоє 36-річних мешканців міст Ходорів та Стрий, один з яких (житель Ходорова) раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Поліцейські затримали зловмисників в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України відразу після вчинення крадіжки та вилучили у них речові докази причетності до скоєння злочину, зокрема, майно заявниці, а також відмички та інші пристрої, спеціально виготовлені для зламу замків. Невдовзі суд обере  їм запобіжні заходи.

Слідчі Львівського районного управління поліції №1 за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури оголосили затриманим про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Також правоохоронці перевіряють причетність затриманих до вчинення ще шести крадіжок з помешкань львів’ян. Злодії проникали у помешкання, підібравши ключі до замків на вхідних дверях.

Досудове розслідування триває.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: