• Головна
  • Новини
  • У Львові обвалився Скнилівський міст: частина конструкції впала на дорогу, створюючи небезпеку для водіїв

20.10.2024, 09:20

У Львові обвалився Скнилівський міст: частина конструкції впала на дорогу, створюючи небезпеку для водіїв

20 жовтня у Львові сталося часткове обвалення Скнилівського мосту, який був реконструйований у 2015 році. Шматки конструкції впали прямо на проїжджу частину, створюючи серйозну небезпеку для транспорту.

Інцидент набув розголосу після публікації у Telegram-каналі "Blacklist.Львів", де також було опубліковане відео, що зафіксувало момент обвалу.

На кадрах видно, як великі шматки мосту відвалюються та падають на дорогу під ним. Один із водіїв, який проїжджав у момент обвалу, зазначив, що йому пощастило уникнути небезпеки буквально на кілька секунд:

"Скнилівський міст обрушився на моїх очах. Пощастило, що я їхав на пару секунд пізніше. Там усе перекриття в подібному стані, великі шматки висіли на межі обвалу," — йдеться у повідомленні каналу з посиланням на свідка інциденту.

Скнилівський міст був реконструйований у 2015 році. Під час робіт зміцнили несучі конструкції, розширили міст, оновили дорожнє покриття та провели гідроізоляцію. Однак, попри всі ці заходи, через дев’ять років після реконструкції конструкція почала руйнуватися.

На момент публікації місцева влада ще не надала офіційного коментаря щодо ситуації з мостом, і не було оголошено жодних дій щодо його ремонту чи обмеження руху на цій ділянці. Ситуація викликає занепокоєння, оскільки подальше руйнування мосту може призвести до серйозних наслідків для безпеки на дорозі.

Марина Михайлюк(Лапіна), WestNews.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: