• Головна
  • Новини
  • У Львові новонародженим подарували перші вишиваночки. Фото

21.05.2020, 18:43

У Львові новонародженим подарували перші вишиваночки. Фото

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі сьогодні, 21 травня, у День вишиванки, усім новонародженим подарували вишиваночки.

Про це повідомили у Перинатальному центрі.

В давнину вважали, що в елементах вишиванки закодоване подальше життя людини. Для новонароджених першу сорочечку вишивала хрещена. Під час вишивання співали пісень та молилися, а тканину обробляли свічками.

Сьогодні перші сорочки для малюків подарували благодійники, представники #Клубу_Успішних_Жінок_України, директорка # Iryna_Plakhtiy, а також #Лідія_Лукович,#Надія_Гаталяк#Ігор_Кузьмак та ін.

Від імені молодих матусь щиро дякуємо також #Наталії_Яриш, яка вклала душу та працю в цю красу,

А коли маленькі українці виростають, вони мають вже декілька вишиванок і виглядають так само автентично та гарно, як представники нашого колективу,

Зі святом".

Водночас Ірина Плахтій у ФБ розмістила  відповідні фото і написала: "Дорогі благодійники! Ділюся фотографіями, які обов’язково викличуть у Вас усмішку і тепло в душі!!!  Протягом для надходять фотозвіти з лікарень, де діточки отримують свої перші вишиванки!

Ми, членкині World Woman Club Lviv щиро дякуємо всім, хто відгукнувся і допоміг створити свято для дітей, подарувавши вишиванку немовляткові!!! 

Ловіть ці радісні моменти! Від діток, які поспішили народитися трішки швидше, і зараз набирають свою вагу у Відділеннях патології недоношених (заввідділом п.Ольга Децик) та Відділенні інтенсивної терапії новонароджених (заввідділом п.Зоряна СалабайЛьвівська Обласна Клінічна Лікарня (директор Михайло Гичка)!

Нехай перші вишиваночки стануть оберегами для діточок!".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: