• Головна
  • Новини
  • У Львові не пустили вболівальників на матч УПЛ через підтримку полонених "Азова"

17.10.2024, 13:04

У Львові не пустили вболівальників на матч УПЛ через підтримку полонених "Азова"

17 жовтня 2024 року в українській Прем'єр-лізі сталася неприємна ситуація, яка викликала широкий резонанс серед футбольних уболівальників. На "Арені Львів" перед матчем між командами "Шахтар" та ЛНЗ стюарди не пустили вболівальників, які принесли плакати на підтримку полонених бійців "Азова".

Цей інцидент стався 6 жовтня, коли вболівальники черкаського клубу ЛНЗ традиційно намагалися висловити підтримку сотням захисників України, які досі перебувають у російському полоні. Проте охорона та працівники арени заборонили пронести плакати, мотивуючи своє рішення тим, що фанати можуть "почати їх підпалювати". Жодних інших пояснень для цієї заборони не було надано.

Цікаво, що основний банер, присвячений захисникам Маріуполя з написом "Free Mariupol defenders", все ж таки був пропущений, але під час його розгортання охоронці ретельно його розглядали. Це призвело до того, що вболівальники запізнилися на початок матчу.

Попри всі труднощі, молоді вболівальники ЛНЗ змогли висловити свою позицію, використовуючи кричалки, але настрій у фанатів був зіпсований. У ході обговорення ситуації один з працівників арени запитав: "А що, ви з Маріуполя?" Виглядало так, ніби на його думку, про цю болісну тему можуть думати лише жителі цього міста.

 Марина Михайлюк(Лапіна), WestNews.


 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: