• Головна
  • Новини
  • У Львові на лінію виїхав ще один п’ятисекційний трамвай «Електрон»

17.01.2022, 12:37

У Львові на лінію виїхав ще один п’ятисекційний трамвай «Електрон»

Сьогодні, 17 січня, у Львові почав курсувати другий із трьох нових п’ятисекційних трамваїв «Електрон», які місто отримало в грудні минулого року.

Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Відтак, трамваї із номерами 1218 та 1219 перевозять пасажирів на маршруті № 8, що сполучає Сихів (вул. Вернадського) з центральною частиною міста (пл. Соборною).

Третій «Електрон», із отриманих достроково наприкінці 2021 року, за процедурою має пройти обкатку, випробовування та тестування ходових характеристик та гальмівних систем.

Роботи з випробовувань здійснюють фахівці державного підприємства «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» (ДП НДКТІ МГ) спільно з спеціалістами «Електронмашу» під наглядом інженерів ЛКП «Львівелектротранс». Спеціалісти прогнозують, що за два-три тижні і цей трамвай вийде на рейсовий маршрут.

Нагадаємо, наприкінці минулого року місто отримало 3 п’ятисекційні низькопідлогові трамваї «Електрон», у першому півріччі цього року виробник поставить решту 7 трамваїв. Це стало можливим завдяки участі Львова в проєкті «Міський громадський транспорт України», що є рамковим кредитом від ЄІБ. В межах проєкту місто отримало 12 млн євро на закупівлю десяти п’ятисекційних низькопідлогових трамваїв.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: