• Головна
  • Новини
  • У Львові лікарня закуповує золоті яйця у фірми, яка обслуговує заклади МВС

18.09.2019, 20:58

У Львові лікарня закуповує золоті яйця у фірми, яка обслуговує заклади МВС

Посадовці Львівської лікарні швидкої медичної допомоги (Комунальне некомерційне підприємство клінічна лікарня швидкої медичної допомоги, що на вул. Миколайчука, 9) закуповують яйця за завищеною ціною. Про це на своїй сторінці на ФБ написала голова Громадської ради при УСБУ у Львівській області Галина Янко.

Галина Янко: "Яйця. Лікарня Швидкої Медичної Допомоги у Львові, що в народі називають Топольна, щороку закуповує цей продук.
Проаналізувавши тільки 2 тендери - 2019-го і 2018 року, можу сказати, що в кишеню декому з посадовців до власний яєць, якщо там вони, звичайно ще є, нормальна сума додалася.

Отже, в 2018 році ЛШМД закуповує 100 тис.шт. яєць в продавця, що виставив найбільшу суму з усіх учасників, а це - 378 тис. грн. ( компанія переможець ПП «Західі Інвест Торг»). Коли інший учасник пропонував суму у 198 тис.грн. Отже, 1 шт. обійшлася нам з вами ( бо це гроші кожного платника податку) для Лікарні Швидкої допомоги у Львові - 3,78 грн. А могла вартувати, якби не задіяли корупційну складову посадовці - 1,98 грн. Різниця на 1 яйці = 1,8 грн. Множимо на 100 тис.яєць, що закупила лікарня, а це так раптом 180 тис. тільки на яйцях навару.

Що цікаво, що ще в 2018 році ЛШМД внесла зміни у договір і продовжила його з ПП «Захід Інвест Торг», а вже у 2019 році ЛШМД закуповує 90 тис.яєць і, знову ж таки, за ціною вищою, ніж пропонували інші учасники - це 291 600 грн. ПП «Товарна база», що тепер поставлятиме яйця, дуже цікава, адже поставляє продукти до багатьох закладів, які належать до відання МВС на території Львівщини!!! Як думаєте, чому ця фірма, як і попередньо, така успішна у торгах? Думаю, на це вже відповідь, напевне, даватиме правоохоронний орган, що не задіювався в цій в схемі )).

А тепер тільки уявіть, я показала приклад, як на закупівлі яєць збагачуються медичні посадовці. А начальник управління охорони здоров‘я області вчора розповідав, що він не в темі. І ми всі повірили цьому. Ага .... продовження буде ....

Повикатуйте собі яйця пане Зуб, або вступіться з своєю свитою зокрема Головним лікарем лікарні куди подалі з міста. В той особнячок, за межею Львова....
В пам‘ять про свою бабусю, я обіцяла їй, що не не мовчатиму.

До відома Міністерство охорони здоров'я України Zoryana Skaletska".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: