• Головна
  • Новини
  • У Львові громадяни і поліція спільно борються із «закладчиками» канабісу

21.09.2020, 10:48

У Львові громадяни і поліція спільно борються із «закладчиками» канабісу

У Львові завдяки співпраці з громадянами поліцейські викрили двох «закладчиків», причетних до розповсюдження «канабісу».

Про це повідомили в поліції Львівщини. 

Зокрема, 20 вересня, у період від 14.00 до 15.00, під час перевірки інформації, яку небайдужі мешканці Львова надали у спільноту https://t.me/drughunterslviv123 у месенджері Telegram, оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю поліції Львівщини викрили двох зловмисників, причетних до розповсюдження наркотичних засобів на території Львова.

У Залізничному районі правоохоронці викрили 21-річного мешканця одного з селищ Пустомитівського району, у Личаківському – жительку Київської області віком 20 років. У чоловіка вилучено близько 200 грамів, а у жінки – близько 800 грамів речовини, схожої на наркотичний засіб «канабіс», а також фасувальні пакети, стрічки, електронні ваги. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Попередньо встановлено, що зловмисники отримували наркотичні засоби, фасували їх і, використовуючи мережу Інтернет, робили «закладки» на території Львова.

За фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, правоохоронці Львівщини закликали мешканців долучатись до спільноти https://t.me/drughunterslviv123 у месенджері Telegram, створеній з метою протидії розповсюдженню наркотичних та психотропних засобів, виявлення зловмисників, причетних до вчинення таких кримінальних правопорушень.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: