• Головна
  • Новини
  • У Львові горіла п’ятиповерхівка: постраждав один чоловік

13.10.2024, 13:32

У Львові горіла п’ятиповерхівка: постраждав один чоловік

У Львові на вулиці Братів Тимошенків, 2 сталася пожежа в п'ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Горів матрац на сходовій клітці, що спричинило сильне задимлення та заблокувало мешканців квартир на цьому поверсі.

За повідомленням Головного управління ДСНС у Львівській області, інформація про пожежу надійшла 13 жовтня о 05:57. До місця події оперативно прибули пожежно-рятувальні підрозділи міста Львова.

Під час гасіння пожежі та евакуації людей рятувальники виявили чоловіка з термічними опіками, якого негайно вивели на свіже повітря та передали медикам. Його госпіталізували до лікарні Святого Луки.

Рятувальники також вивели на свіже повітря ще чотирьох мешканців, один із яких був врятований за допомогою автодрабини. Складність операції полягала в обмеженому доступі пожежної техніки через щільне паркування біля будинку, а також захаращеність сходових клітин, що унеможливило б евакуацію без допомоги рятувальників.

До ліквідації пожежі залучили 12 вогнеборців та 3 одиниці спецтехніки. Пожежу локалізували та повністю ліквідували о 16:17

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: