• Головна
  • Новини
  • У Львові домашній насильник побив адвоката своєї дружини

08.04.2021, 14:09

У Львові домашній насильник побив адвоката своєї дружини

Франківською окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт щодо 51-річного жителя Львова, якого обвинувачують у нанесенні тілесних ушкоджень особі, що надає правову допомогу.

Про це повідомила прокуратура Львівської області.

Встановлено, що наприкінці лютого відбулося судове засідання, на якому розглядалася справа про видачу обмежувального припису обвинуваченому в інтересах його колишньої 46-річної дружини та їхньої доньки, за результатами якої чоловікові заборонили наближатися до них ближче, ніж на 50 м та будь-яке спілкування (у тому числі посередництвом техніки). Після завершення засідання, насильник, невдоволений результатом розгляду справи та діями адвоката колишньої дружини, напав на правозахисника та декілька разів його вдарив у різні частини тіла, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

Досудове розслідування здійснювали слідчі слідчого відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: