18.10.2024, 16:46

У Львові демонтували ще шість незаконних МАФів

У Львові знову було здійснено демонтаж шести незаконних МАФів.

Як повідомляє "Львів. Містобудування", усі тимчасові споруди були розібрані їх власниками без примусу з боку міської влади.

Демонтаж торкнувся павільйонів, розташованих за такими адресами: вул. Володимира Великого, 111; вул. Стрийська – вул. Наукова; вул. Стрийська, 75; пл. Галицька; вул. Любінська, 102 – 104; вул. Дж. Вашингтона, 8. Усі ці споруди не мали необхідних документів та не входили до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд у Львові.

Виконком Львівської міської ради ухвалив рішення про їх демонтаж, а працівники КП "Адміністративно-технічне управління" здійснювали контроль та проведення роз'яснювальної роботи з власниками.

“Це позитивна тенденція, яку ми сподіваємося зберегти у майбутньому. Незаконним спорудам не місце на вулицях Львова, і бізнес має вестися чесно та прозоро, сплачуючи податки до міського бюджету,” — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше у жовтні вже були демонтовані тимчасові споруди на вулиці Стрийській, 75, а також ухвалено рішення про демонтаж ще близько 100 МАФів у місті.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: