• Головна
  • Новини
  • У Львові бібліотека захопила майно Міністерства оборони - війни бюрократів

14.07.2020, 16:14

У Львові бібліотека захопила майно Міністерства оборони - війни бюрократів

Як повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, право власності на це приміщення зареєстрував квартирно-експлуатаційний відділ Львова Міністерства оборони України. Мерія готова до перемовин, щоб бібліотека залишилась у цьому приміщенні,

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Одну з найбільших міських медіатек на вулиці Симоненка, 10 хочуть виселити з приміщення. Як повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, право власності на це приміщення зареєстрував квартирно-експлуатаційний відділ Львова Міністерства оборони України. Мерія готова до перемовин, щоб бібліотека залишилась у цьому приміщенні.

«З 1995 року на Симоненка, 10 успішно функціонує міська бібліотека. Бібліотека обслуговує 15 шкіл та близько 8 тисяч відвідувачів. У бібліотеку було інвестовано близько 2 млн грн на ремонти та купівлю обладнання. Розпорядженням Кабміну 03.02.2010 року будівлю, де знаходиться бібліотека, було передано з держаної власності у комунальну власність. Проте право власності на бібліотеку за містом так і не дали змоги оформити. Через суд було прийнято рішення — щоб місто відкликало свої документи. І тут 7 травня 2020 року КЕВ при Міноборони реєструє право власності приміщення бібліотеки за собою. І після того в Львівську міську раду надходить лист що „бібліотека самовільно захопила нерухоме майно Міністерства оборони“. Сподіваюсь це справді непорозуміння бюрократів КЕВ при Міноборони, і вони розберуться у всьому», — розповів Андрій Москаленко.

Зазначимо, що мерія скерувала відповідний лист від міського голови на міністра оборони щодо вирішення цього питання.

Фото: архівне фото, автор: Олександр Мазуренко

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: