29.09.2020, 15:23

У Львові автівка провалилась під асфальт

Інцидент трапився сьогодні 13:00 на вул. Шімзерів у Львові.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Світлина від Volodymyr Bochar.

В коментарях користувачі висунули припущення, що причиною став ремонт, який відбувається на вул. Пекарській. 

"Ремонти в розпалі.. напевно, зруйнували стічні дощові колектори на Пекарській біля інфекційної лікарні , вода пішла в іншому напрямку, підмила ґрунт - і ось результат", - пише Оля Трипольська-Юзич.

Як повідомила Суспільному  

речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій.

Авто провалилося під час руху.

"На вулиці Шімзерів іноземець, керуючи автомобілем "Фольксваген", провалився під дорожнє покриття. На даний час триває оформлення ДТП. Складаємо акт обстеження дорожньої мережі. На щастя — без потерпілих", — сказала Катерина Рибій.

Як повідомили у пресслужбі мерії, ділянка, де стався обвал, це частина дороги, яка відноситься до медичного університету. Там нещодавно проводив роботи "Львівводоканал".

За словами речниці "Львіводоканалу" Христини Копильчак, роботи на вулиці Шімзерів цього тижня не проводили. Їх проводили давніше, однак не поблизу обвалу.

"На місці обвалу раніше роботи не проводили. Зараз туди виїхала наша аварійна бригада, яка все обстежує. Попередньо, там трапився прихований витік і підмило асфальт", — сказала Христина Копильчак.

Нагадаємо, проектом реконструкції вул. Пекарська, який розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку, передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об'єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Також проектом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення. Влаштування благоустрою території.

Фото - ФБ/Ігор Зінкевич

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: