• Головна
  • Новини
  • У Львові відбудеться прем`єра музично-циркового арт-проекту «Коло»

15.06.2021, 09:18

У Львові відбудеться прем`єра музично-циркового арт-проекту «Коло»

Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтва запрошує львів`ян та гостей міста відвідати музично-цирковий арт-проект «Коло». Вхід на події безкоштовний. Арт-проект «Коло» буде презентований у Львівському державному цирку (вул. Городоцька, 83) 26 червня о 14 год та 27 червня о 16 год.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вперше Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтв вирушає у тур містами з грандіозним музично-цирковим шоу за участю студентів Академії. Прем’єра музично-циркового арт-проекту «Коло» відбудеться у Львові.

«Вибір міста не випадковий, адже це надзвичайно популярне місто серед українців та іноземних гостей», - зазначають організатори.

Для того, щоб побачити найкращі взірці світового циркового та сценічного мистецтв, цього літа не обов’язково їхати на виставу цирку Du Soleil, адже все це можна побачити в своєму місті або подорожуючи Україною. 70 професійних артистів в одному часі та просторі продемонструють різні стилі – акробатика, гімнастика, еквілібристика, пантоміма, клоунада, ілюзія та маніпуляція, лялькарство, вокал, хореографія та акторська майстерність.

Зіркова учасниця – Аліна Паш. Українська співачка, реперка, фіналістка шостого сезону вокального шоу «X-Фактор», випускниця Академії, яка спеціально приїжджає, щоб виступити на шоу та презентувати свою нову пісню.

Головна режисерка-постановниця – легендарна Ірина Герман. Про її досягнення знає увесь цирковий світ. Вона справжня зірка режисури цирку. Ірина отримувала нагороди особисто від принцеси Монако за участь та співпрацю з Міжнародним цирковим фестивалем в Монте-Карло (International Circus Festival in Monte-Carlo). Вже більш, ніж 24 роки співпрацює з провідними цирковими компаніями Європи та світу: National Swiss circus Knie (Швейцарія), цирк Roncalli (Німеччина), цирк Bouglione (Франція), цирк Krone (Німеччина), цирк Vazquez (США), GOP variety, Apollo variety, Winter Garten variety, Friedrichsbau variety (Німеччина). Її роботи були відзначені 12 призами найпрестижнішого міжнародного циркового фестивалю світу в Монте-Карло (International Circus Festival in Monte-Carlo ), серед яких 2 бронзові клоуни (2003, 2020 р) і 2 спеціальні призи журі (2008 і 2012 р).

Почесні запрошені іноземні гості:

  • Урс Пілс – Віце-президент та художній керівник міжнародного циркового фестивалю в Монте-Карло, Президент Всесвітньої циркової федерації (Fédération Mondiale du Cirque), Президент Європейської циркової асоціації (ECA).
  • Пітер Фекете – Державний міністр культури Угорщини, член Виконавчої ради Європейської циркової асоціації (ECA).

Музично-цирковий арт-проект «Коло» — це поєднання й взаємне підсилення естрадного та циркового мистецтв. Це 80-хвилинне, цілісне та енергійне шоу для людей від 3 до 103 років. Це проект, що прагне привернути увагу до мистецтва, подарувати візуальну насолоду та спонукати до вільного й широкого мислення.

Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтва запрошує відвідати музично-цирковий арт-проект «КОЛО» 26 червня о 14:00 та 27 червня о 16:00, яке відбудеться у Львівському державному цирку (вул. Городоцька, 83). Вхід безкоштовний.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: