30.06.2022, 09:18

У Львові 16% шкіл не мають власних укриттів

Перед початком навчального року всі школи Львова обстежили на відповідність вимог щодо облаштованих укриттів. Так, 84% шкіл Львова мають власні укриття, 16% закладів освіти таких сховищ не мають

Про це повідомили в міському управлінні освіти.

"Якщо школа не має власного укриття, тоді директор школи укладає договір із підприємством, яке є поруч із навчальним закладом, і може прийняти учнів на випадок повітряної тривоги в місті",- йдеться у повідомленні.

Також у Львівській міській раді зазначають, що до початку навчального року усі шкільні укриття мають довести до належного стану. Також педагоги проходять навчання із реагування на надзвичайні ситуації та надання першої домедичної допомоги учням.

Задля безпеки з вересня школам рекомендували впровадити змішану форму навчання. Для молодших школярів: з 1 по 5 клас передбачена очна форма навчання, з 6 по 10 клас – очна форма, можливий 1 день на тиждень дистанційно. В той же час для учнів 11 класу можливе поєднання очної та дистанційної форми навчання, залежно від семестру. Така рекомендація спрямована на те, аби в навчальному закладі водночас перебувала така кількість дітей та вчителів, яка б за потреби могла перейти в укриття. Остаточне рішення щодо форми навчання ухвалюватиме директор.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: