• Головна
  • Новини
  • У Львівській області викрили жінку, яка пропонувала "білий квиток" за 18 тисяч доларів

27.10.2024, 13:48

У Львівській області викрили жінку, яка пропонувала "білий квиток" за 18 тисяч доларів

Правоохоронці Львівщини затримали 40-річну жінку, уродженку Жовківщини, за підозрою в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Вона пропонувала військовозобов'язаному "білий квиток" – документ, що засвідчує непридатність до військової служби за станом здоров’я, за 18 тисяч доларів США.

Згідно з матеріалами слідства, підозрювана рекомендувала "клієнту" проходити фіктивне лікування в медичному закладі для отримання документів, які підтверджують неіснуючий діагноз. Вона також обіцяла допомогти з оформленням всіх необхідних документів для виїзду до країн Євросоюзу.

Жінку затримали під час отримання обумовленої суми грошей. Їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. В рамках справи триває досудове розслідування, яке проводять слідчі Головного управління Нацполіції у Львівській області за матеріалами Департаменту військової контррозвідки СБУ.

За статтею, за якою жінка підозрюється, передбачено покарання до 9 років ув’язнення з конфіскацією майна. Водночас, відповідно до Конституції України, особа вважається невинуватою до доведення її вини в суді.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: