06.01.2022, 12:27

У Луцьку без тепла та гарячої води 17 будинків

6 січня у Луцьку тимчасово припинила роботу котельня на проспекті Відродження, 15 б. Без теплопостачання та гарячої води лишилися 17 багатоповерхівок.

Про це Суспільному повідомив речник "Луцьктепла" Антон Безносиков.

Ще на одній котельні у Луцьку проводять аварійні ремонтні роботи.

Зі слів речника підприємства, котельню на Відродження зупинили зранку. Наразі на місці працює ремонтна бригада. Відновити опалення та гаряче водопостачання планують до 14:00 6 січня.

Також без теплопостачання лишилися три будинки на вулиці Наливайка. "Послуга відсутня через порив, який стався на тепловій мережі, його вже ліквідовують", – зазначив Антон Безносиков. Відновити опалення у будинках на вулиці Наливайка, 10, 10 а, 12 теж планують до 14:00.

Нагадаємо, а день до Нового року у Луцьку стався порив на тепловій мережі на проспекті Соборності. Тоді вісім будинків були без тепла та гарячої води.

Опалювальний сезон у Луцьку офіційно розпочався з 11 жовтня. Котельні перевели у зимовий режим. Першими теплоносій отримали медичні установи та дитячі садки.

Для населення Луцька вартість тепла цього сезону зросла на 10-12 %. Мешканці житлових будинків, що не оснащені вузлами загальнобудинкового обліку теплової енергії здорожчання буде орієнтовно на 25%.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: