• Головна
  • Новини
  • У Луцьку протягом одного дня під колесами авто загинуло два пішоходи

08.12.2019, 16:27

У Луцьку протягом одного дня під колесами авто загинуло два пішоходи

6 грудня у Луцьку внаслідок ДТП загинуло два пішоходи. 

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області.

Зокрема, на проспекті Президента Грушевського в Луцьку автомобіль Ford Proba на смерть збив пішохода. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20 години. Поліцейські встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 24-річний житель обласного центру. Водій допустив наїзд на пішохода, 41-річного жителя Ковельського району, котрий перетинав проїжджу частину. Внаслідок автопригоди перехожий загинув на місці події. Попередньо встановлено, що водій не був у стані алкогольного сп’яніння.

Воднораз близько опівночі по вулиці Карпенка-Карого в обласному центрі автомобіль BMW 528 насмерть збив перехожу й втік з місця ДТП. Патрульні поліцейські зупинили його за містом на автодорозі поблизу села Піддубці Луцького району. В салоні транспортного засобу, який скоїв смертельне ДТП, перебувало в стані алкогольного сп’яніння троє чоловіків, всі вони жителі Луцька. Нині слідчі встановлюють, хто з них керував автомобілем і скоїв летальну автопригоду. Поліція також встановлює особу загиблої в ДТП перехожої (фото 16+). Телефони: +380504845324, 102.

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих слідчі поліції області розпочали кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, що 9 жовтня, у Ківерцівському районі автомобіль на смерть збив пішохода. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: