• Головна
  • Новини
  • У Луцьку нетверезий водій мотоблока сам викликав патрульних

14.04.2023, 20:35

У Луцьку нетверезий водій мотоблока сам викликав патрульних

У Луцьку водій, рівень алкоголю в крові якого перевищував норму у 15 разів, викликав поліцію, бо невідомі особи звинуватили його в порушенні ПДР

Про це повідомляє Патрульна поліція Волині.

"Це трапилося на вулиці Ковельській у Луцьку. Патрульні отримали повідомлення від кермувальника сільськогосподарського транспортного засобу. Чоловік розповів, що у нього виник конфлікт з двома невідомими особами, які безпідставно звинуватили його у порушенні ПДР", - йдеться у повідомленні патрульних.

Коли інспектори прибули за вказаною адресою, то виявили, що заявник перебуває в нетверезому стані. Це підтвердила і перевірка на приладі Drager, який показав 2,89 проміле. Такий результат перевищує максимально допустиму норму у майже 15 разів.

Невдовзі до поліцейських підійшли й ті невідомі особи, на яких вказував водій. Вони розповіли, що й справді робили зауваження кермувальнику за те, що він порушує правила дорожнього руху. Зі слів свідків, водій мотоблока, бувши напідпитку, у темну пору доби рухався з вимкненим ближнім світлом фар, тож надали інспекторам пояснення. 

На керманича патрульні склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ч. 2 ст. 122 (Користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: