15.05.2021, 09:43

У Луцьку мотоцикліст врізався у поліцейську машину

У Луцьку мотоцикліст врізався у поліцейську машину, яка перекрила йому шлях. Це сталося під час переслідування байкера, який утікав від правоохоронців, розповіла Суспільному речниця патрульної поліції Волині Валентина Мельник.

Про це пише Суспільне.

Отже, 14 травня, на проспекті Відродження в Луцьку трапилася аварія за участі патрульного автомобіля та мотоцикліста. У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження, керманичу мотоцикла викликали швидку.

Як розповіла речниця патрульної поліції Валентина Мельник, до поліції надійшло орієнтування, що водій мотоцикла може бути причетним до злочину. Вимоги поліцейських зупинитися він ігнорував, його переслідували з Липин вулицею Рівненською та проспектом Відродження.

Юнак не виконував вимоги про зупинку та продовжив рух. На проспекті Відродження здійснив зіткнення зі службовим автомобілем патрульної поліції.

Батько юнака Сергій Самусь каже, що син втікав від поліції, бо на мотоциклі не було номерів, хоча мотоцикл зареєстрований. У тому, що втікав, вина сина, який і буде відповідати. Але не таким чином повинні були його зупиняти, не повинні брати автомобіль проти мотоцикла", – каже батько.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: