• Головна
  • Новини
  • У Луцьку чоловік понесе відповідальність за знущання над колишньою дружиною і дітьми

08.10.2024, 10:32

У Луцьку чоловік понесе відповідальність за знущання над колишньою дружиною і дітьми

Кримінальну відповідальність понесе житель смт. Любешів Камінь-Каширського району за вчинення фізичного та психологічного домашнього насилля відносно колишньої дружини та дітей

Камінь-Каширський районний відділ поліції повідомляє про випадок домашнього насильства, який стався в смт. Любешів. Жителька даного населеного пункту звернулась до поліції із заявою на свого колишнього чоловіка, який, будучи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив фізичне та психологічне насильство стосовно неї та їхніх дітей.

Відомо, що чоловік вже раніше притягувався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство. У присутності малолітніх дітей він систематично вчиняв насильство, яке виражалося в образах, погрозах фізичною розправою, штовханні та ударах. Це призвело до серйозних фізичних і психологічних страждань потерпілої, яка переживала постійний страх за своє життя і безпеку дітей.

Поліція закликає всіх, хто став жертвою домашнього насильства, не мовчати і не сподіватися на покращення ситуації. Чим довше жертва терпіти, тим агресивнішою стає поведінка кривдника. У разі насильства важливо терміново звертатися до поліції та отримувати необхідну допомогу.

Справу продовжують розслідувати правоохоронці, а винуватець понесе кримінальну відповідальність за свої дії.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: