• Головна
  • Новини
  • У Квасилові водій намагався знищити наркотики на очах у поліції

16.10.2024, 18:12

У Квасилові водій намагався знищити наркотики на очах у поліції

16 жовтня 2024 року в селищі Квасилів, Рівненської області, відбулася незвичайна подія за участю місцевого водія, який спробував знищити наркотичні речовини, коли його зупинили поліцейські.

Під час патрулювання території, правоохоронці зупинили автомобіль марки «Audi 80», яким керував 31-річний мешканець селища. Водій порушив правила дорожнього руху, що привернуло увагу поліцейських. Під час спілкування з ними чоловік помітно нервував, що викликало підозри у правоохоронців.

Запідозривши, що водій може бути в стані наркотичного сп’яніння, поліцейські запропонували провести огляд. Однак чоловік відмовився від цього, а під час поверхневої перевірки виявився у стані паніки. Він почав розривати поліетиленові пакетики з кристалічною речовиною, намагаючись висипати їх вміст на асфальт, щоб знищити докази.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група, яка зафіксувала всі обставини інциденту. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за незаконне зберігання наркотичних засобів. Вилучені наркотики були направлені на дослідження.

Крім того, на водія були складені адміністративні протоколи за порушення правил дорожнього руху.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: