• Головна
  • Новини
  • У Києві водій таксі висадив пасажирів-українофобів: коментар

07.12.2021, 09:39

У Києві водій таксі висадив пасажирів-українофобів: коментар

У Києві водій таксі висадив пасажирів, які змушували його перейти на російську мову, стверджували, що "ненавидять українську" та намагалися навіть застосувати проти нього силу. журналісти знайшли чоловіка та розпитали його стосовно цієї ситуації та її наслідків.

Про це повідомляють #Букви.

Водій відвозив клієнтів (чоловіка та жінку), аж раптом вони почали вимагати від нього спілкуватися російською, розповідаючи, що вони – “корінні кияни”, та що ненавидять українську. Зі словами “я не буду далі вас обслуговувати, до побачення, виходьте з машини”, водій зупинив авто. Він запропонував повернути їм гроші, але далі везти відмовився.

На що пасажири почали його обзивати (продовжуючи наполягати на тому, щоб він з ними спілкувався російською), використовувати нецензурну лексику з погрозами та застосовуючи фізичну силу. Також, пасажир заявив [перекладено з російської на українську]: “Як я ненавиджу вас – націоналістів! Ти націоналіст! Ти – тварюка!”, – і вийшов з авто.

Відео розійшлося соцмережами, спровокувавши бурхливі дискусії. #Букви особисто поспілкувалися з героєм цієї історії.

Чоловіка звуть Анатолій. Він не звертався до фірми, з якою співпрацює – втім, з компанії йому все ж зателефонували та перепросили за клієнтів.

Анатолій стверджує, що це перший такий конфлікт за три роки його роботи у службі таксі. Стосовно того, чи шкодує він, що висадив тих людей, чоловік відповів: “Ні, не шкодую – взагалі”.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: