• Головна
  • Новини
  • У Києві стартував форум «Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді»

08.02.2021, 11:25

У Києві стартував форум «Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді»

Сьогодні, 8 лютого, у Києві розпочав роботу триденний Всеукраїнський форум «Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді».

Про це пише Галвком.

Участь у відкритті форуму взяв президент Володимир Зеленський. Захід відбувається у конгресно-виставковому центрі «Парковий».

За словами Зеленського, протягом наступних місяців, окрім коронавірусу, підійматимуть такі важливі теми: безпеки та оборони; миру та війни; Криму та Донбасу; комунальних тарифів; судової та антикорупційної системи; сільського господарства; диджиталізації та інфраструктури; освіти, науки, культури та спорту; медичної та соціальної сфер; української промисловості; екології; місцевого самоврядування тощо.

Зеленський підкреслив, що у 2021 році Україна відзначатиме 30 річницю здобуття Незалежності. «Не тільки один день, а весь цей рік буде сповнений низкою заходів та важливих подій», – запевнив він.

Президент пообіцяв, що формат святкування 24 серпня буде для України безпрецедентним. Мовляв, 30 років незалежності – не просто знакова дата, а й час, аби підбити попередні підсумки, проаналізувати успіхи та помилки.

Згідно з порядком денним, на заході очікується участь прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, представників уряду, Верховної Ради, представників Європейського Союзу.

Планується, що на форумі обговорюватимуть плани уряду на 2021 рік щодо подолання пандемії, зокрема, заходи з відновлення економіки, допомоги вразливим верствам населення, адаптації освіти, співпраці з міжнародними фінансовими організаціями.

У кулуарах форуму розміщено виставкові площі з медичним обладнанням та засобами.

Заходи відбуваються з дотриманням карантинних вимог щодо дистанції та маскового режиму.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

    Коментар

    Блоги

    Михайло Цимбалюк

    Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

    Мирослав Дністрянський

    КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: