• Головна
  • Новини
  • У Карпатах затримали 16 ухильників, які гірськими стежками тікали до ЄС

28.02.2023, 14:22

У Карпатах затримали 16 ухильників, які гірськими стежками тікали до ЄС

Упродовж минулої доби прикордонники Чернівецького загону затримали 4-х організаторів та 16-х чоловіків призовного віку, які намагалися незаконно потрапити до Румунії й Молдови.

Як інформує ДПСУ, цієї ночі військовослужбовці відділу «Красноїльськ» в ході реалізації оперативної інформації у двох випадках затримали 6-х порушників кордону. Нехтуючи своїм життям «горе-туристи»  пробирались до Румунії через важкодоступні, засніжені ділянки кордону українських Карпат.

Про можливу появу невідомих вартові кордону знали завчасно. Дві окремі групи чоловіків з інтервалом у дві години було виявлено у прикордонні під час руху у напрямку державного рубежу. За результатами пошукових дій прикордонники також виявили 4-х організаторів незаконного переміщення чоловіків та транспортний засіб. Один із порушників виявився неповнолітнім.

Ще 10-х правопорушників, які в незаконний спосіб намагалися перетнути державний рубіж, виявили та затримали прикордонники відділів «Селятин» та «Кельменці». Останніми виявилися мешканці Дніпропетровської, Чернівецької й Івано-Франківської областей.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: