• Головна
  • Новини
  • У Дрогобицькому районі «вмерло» «Велике будівництво» - на аварійному мості на річці Бистриці

21.01.2022, 14:29

У Дрогобицькому районі «вмерло» «Велике будівництво» - на аварійному мості на річці Бистриці

Наприкінці минулого року народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк під час візиту до Дрогобицького району закцентував увагу на необхідності капітального ремонту дороги Ступниця - Лішня, яку востаннє ремонтували у 90-их роках минулого століття, а зараз це непроїзні шляхи з аварійним мостом через річку Бистриця.

Про ситуацію, яка склалася з фінансуванням цієї дороги запитали у ексклюзивному коментарі Михайла Цимбалюка:

«Під час робочого візиту до Дрогобицької територіальної громади місцеві мешканці нарікали, що через погане дорожнє покриття не завжди сюди доїжджає громадський транспорт, а за продуктами харчування, до найближчого магазину, потрібно долати самостійно декілька кілометрів. Тоді староста сіл Медвежа, Ступниця, Селець та Котоване з мешканцями громади передав звернення щодо необхідності проведення капітального ремонту автодороги Ступниця-Лішня.

Читай також 15 км від Дрогобича і відрізані від цивілізації: до школи не пускають дітей - міст може провалитись

Згідно із статтею 16 Закону України «Про статус народного депутата» з відповідними зверненнями також звернувся до прем’єр-міністра України та голови Львівської ОДА Максима Козицького з проханням виділити фінансування на ремонт дороги Ступниця - Лішня в цьому році. Це чи не єдиний важіль впливу на владу як представника опозиції. Зрештою, наразі бачимо, що немає політичної волі керівництва ОДА хоча б починати рух щодо ремонту дороги. Саме від Максима Козицького залежить доля усіх тих сіл, які з’єднує аварійний автомобільний шлях. Це питання мешканці порушують постійно під час зустрічей у Дрогобичі, але на наші прохання у Львівській ОДА не реагують. Чи ж не в пріоритеті нинішньої влади «Велике будівництво», так виглядає, що ні.

Якщо це й надалі у високих кабінетах відкладатимуть у довгі шухляди депутати Львівської облради від ВО «Батьківщина» ставитимуть це питання під час звіту голови ЛОДА за минулий рік. І тоді вже ми нагадаємо мешканцям області як керівництво ОДА закривало лікарні, освітні заклади. Бо ж завдання голови ОДА не лише дбати про підвищення зарплати чиновникам своєї структури, а й дбати про добробут мешканців області, чути і вирішувати їхні проблеми. Якщо Максим Козицький про це забув, то мешканців Дрогобиччини і не лише, переконаний, нагадають йому про це під стінами обладміністрації».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: