• Головна
  • Новини
  • У Дрогобичі поліцейські затримали зловмисника, який пограбував жительку Полтави

26.05.2023, 11:47

У Дрогобичі поліцейські затримали зловмисника, який пограбував жительку Полтави

У четвер, 25 травня, на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення від 39-річної жительки міста Полтава, яка тимчасово проживає в одному з сіл Дрогобицького району, про те, що поблизу "Парку Новонароджених" на неї напав невідомий чоловік, бризнув їй в обличчя газом з балончика, відібрав сумочку та втік. За словами заявниці, у сумочці був мобільний телефон, документи та грошові кошти.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та екіпажі груп реагування патрульної поліції Дрогобицького районного відділу поліції, а також бійці Національної гвардії України, які несли службу з охорони публічного порядку у райцентрі. Правоохоронці оточили парк і невдовзі оперативники виявили чоловіка, схожого за описом на нападника. 

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 40-річний житель міста Авдіївка Донецької області, який притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство, і тимчасово проживає у Дрогобичі. 

Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази у нього вилучені.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від семи до десяти років. 

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: