• Головна
  • Новини
  • У Дніпрі Зеленському показали відремонтований міст, але не відомо чи міст не провалиться

14.09.2019, 20:57

У Дніпрі Зеленському показали відремонтований міст, але не відомо чи міст не провалиться

Сьогодні, 14 вересня, Президент України Володимир Зеленський під час відвідання міста Дніпра ознайомився з виконаними ремонтними роботами на автодорожньому мосту № 2 (Новий міст).

Про це повідомило Офіційне інтернет-представництво Президента України.

Володимир Зеленський констатував, що ремонт переправи зроблено у визначений термін – до 14 вересня, проте якість робіт і безпечність конструкцій мають оцінити експерти.

«Пан мер надасть мені особисто матеріали, я звернуся до спеціальної комісії, і нехай комісія приїжджає та приймає», – сказав Глава держави журналістам під час огляду мосту.

Перед цим ректор Придніпровської державної академії будівництва та архітектури Микола Савицький повідомив Президенту, що міст відкрили для проїзду автомобільного транспорту, проте залишаються питання щодо його несучих конструкцій, стан яких невідомий, і це потенційно може становити небезпеку.

Науковці зазначили, що ремонтні роботи на мосту були виконані відповідно до проектної документації, а для більш точної оцінки безпечності об’єкта потрібно провести додаткові дослідження.

Президент України зі свого боку висловив розчарування тим, що наразі немає жодних серйозних експертних висновків щодо безпечності мосту. «Тому я розберуся, я побачу якість», – зазначив він.

Володимир Зеленський також сказав, що його парі з міським головою Дніпра Борисом Філатовим щодо мосту продовжується. «Я хочу отримати висновки комісії. Там люди їздять, тобто міст відкрито. А якщо там справді є помилки, хтось провалиться? Не хочу ні на кого наговорювати – я хочу побачити (результати експертизи – Ред.)», – сказав Президент України.

Також на вимогу Глави держави мер міста пообіцяв здійснити косметичний ремонт тих елементів мосту, які були реконструйовані.

«Зробити гарно? Зробимо», – сказав Борис Філатов.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: