• Головна
  • Новини
  • Аварія у Хмельницькій області: загинув 31-річний житель Львівщини

18.06.2019, 11:57

Аварія у Хмельницькій області: загинув 31-річний житель Львівщини

На трасі в смт. Війтівці Волочиського району Хмельницької області сталося ДТП за участю автобуса, яким керував львів'янин. Внаслідок аварії одна людина загинула і троє травмувалося.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Отже, близько 2.45 години ночі 18 червня на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП в смт. Війтівці Волочиського району Хмельницької області.

За попередніми даними, 58-річний львів’янин, керуючи автобусом міжнародного сполучення «Неаполь-Херсон», допустив зіткнення з автомобілем-тягачем «Івеко» з причепом, який рухався у попутному напрямку. Автобус вдарився у задню частину причепа, в результаті чого з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.

Внаслідок аварії загинув 31-річний житель Львівської області. Ще три жінки 1955, 1956 і 1957 років народження отримали тілесні ушкодження і перебувають в реанімаційному відділенні Волочиської лікарні. Всього в автобусі перебувало 26 пасажирів.

Слідче управління ГУНП в Хмельницькій області відкрило кримінальне провадження за ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, яку керують транспортними засобами».

Наразі водій автобуса затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: