• Головна
  • Новини
  • У Червонограді затримали підозрюваного у вимаганні коштів у місцевого підприємця

18.11.2021, 17:33

У Червонограді затримали підозрюваного у вимаганні коштів у місцевого підприємця

Як встановили правоохоронці, зловмисник, який вже був раніше судимий, неодноразово вимагав гроші у потерпілого, погрожуючи зброєю та фізичною розправою йому та його вагітній дружині.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

До поліції звернувся один з підприємців Червонограда,  який повідомив, що  місцевий мешканець вимагає у нього 28 тисяч гривень.

До розкриття злочину були задіяні співробітники усіх служб Червоноградського районного відділу поліції, а також оперативники управління карного розшуку поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці, зловмисник, раніше судимий 40-річний місцевий мешканець, неодноразово вимагав кошти у підприємця, погрожуючи йому зброєю, знищенням майна, фізичною розправою йому та його вагітній дружині.

17 листопада поліцейські за силової підтримки спецпризначенців поліції Львівщини затримали зловмисника  під час одержання ним коштів у сумі 28 тисяч гривень. У  нього виявлено та вилучено предмет, схожий на пістолет.

Окрім того, під час обшуків, проведених за місцем його проживання, поліцейські виявили та вилучили боєприпаси.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі Червоноградського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років. 

Досудове розслідування триває.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: