• Головна
  • Новини
  • У Червонограді судитимуть прихильника «русского міра»

05.07.2022, 15:52

У Червонограді судитимуть прихильника «русского міра»

За процесуального керівництва прокурорів Червоноградської окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом публічного використання символіки комуністичного тоталітарного режиму, зберіганні вогнепальної зброї та боєприпасів (ч. 1 ст. 436-1, ч. 1 ст. 263 КК України).

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, у лютому цього року, напередодні повномасштабного вторгнення РФ на територію України, чоловік вивісив на балконі своєї квартири прапор з комуністичною тоталітарною символікою.  Окрім цього, в ході проведених обшуків у фігуранта знайдено та вилучено обріз рушниці, незареєстровану мисливську зброю, патрони до неї, ножі, пляшки з запалювальною сумішшю, форму правоохоронних органів, пропагандистські журнали, а також комуністичну та проросійську символіку.

Досудове розслідування стосовно підозрюваного триває, наразі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області за оперативного супроводу Червоноградського РВ СБУ у Львівській області.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: