• Головна
  • Новини
  • У Чернівецькій області пройде Єдиний всеукраїнський стрілецький день

03.05.2019, 14:50

У Чернівецькій області пройде Єдиний всеукраїнський стрілецький день

Чернівецький обласний військовий комісаріат повідомив, що 24 - 25 травня на полігоні «Прибан» Сторожинецького району відбудуться заходи Єдиного всеукраїнського стрілецького дня. Понад 200 військовозобов’язаних підрозділів територіальної оборони Чернівецької області вдосконалять свої професійні військові вміння, зокрема навички володіння стрілецькою зброєю, яку у разі потреби необхідно буде реально використати.

Про це повідомили у Чернівецькій ОДА.

Захід є невід’ємною частиною підготовки області до ведення територіальної оборони та зміцнення обороноздатності як нашого краю так і держави загалом. Вишкіл дає кожному можливість підвищити рівень готовності до виконання своїх обов’язків та відточення порядку дій у разі воєнної загрози згідно посади.

До зборів залучається приписний склад підрозділів територіальної оборони та резервісти, які уклали з ними контракт. Буковинці, які укладають контракт з підрозділами територіальної оборони отримують певні переваги, зокрема - у разі необхідності,  вони будуть виконувати бойові завдання в їх складі. Також такий контракт дозволяє бути залученим до виконання військового обов’язку, і при цьому не відриватись від звичної діяльності та місця роботи. Звісно, окрім щорічних короткотривалих зборів.

Контракт в резерві територіальної оборони можуть укласти військовозобов’язані чоловіки та жінки віком до 60 років та особи, які не проходили військової служби, але відповідають вимогам за станом здоров’я.

Територіальна оборона є силою громадян різного віку та різних професій з усіх куточків області, які об’єднані однією ціллю – бути на сторожі нашого миру та спокою.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до Чернівецького обласного військового комісаріату за адресою: м. Чернівці, вул. О.Кобилянської, 32, або до військових комісаріатах за місцем перебування на військовому обліку.

Телефони:  0509480349,  (0372) 52 43 49

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: