• Головна
  • Новини
  • У Чернівцях зупинили будівельні роботи, закрили парки і запровадили масковий режим

21.03.2020, 17:35

У Чернівцях зупинили будівельні роботи, закрили парки і запровадили масковий режим

Тимчасово заборонити виконання ремонтно-будівельних робіт на усіх будівельних об’єктах, розташованих на території міста, – вирішено 20 березня на засіданні міської комісії з ТЕБ та НС у Чернівцях.

Про це повідомила мська рада Чернівців.

Заборона почне діяти з 23 березня. Вона не стосується ремонту доріг та інженерних мереж, робіт з ліквідації аварійних ситуацій, аварійно відновлювальних робіт та невідкладних робіт на об’єктах інфраструктури. Таке рішення прийнято у зв’язку з тим,що на будівельних об’єктах працює значна кількість робітників, які доїжджають у місто з різних населених пунктів.

Окрім того, заборонено в’їзд у місто транзитного транспорту. Для цього розроблять схеми об’їзду і встановлять відповідні знаки. Вирішено також тимчасово обмежити пересування на вулицях міста дітей віком до 14 років без супроводу дорослих. Закладам освіти доручено проінформувати батьків про впроваджену заборону.

Припинено також роботу парків, заборонено їх відвідування . На входах та виходах в парки облаштують попереджувальні таблиці «Вхід заборонено» та попереджувальні стрічки.

Вирішено з 23 березня запровадити обов’язковий масковий режим в закладах торгівлі, на ринках, аптеках, банківських установах, інших об’єктах господарської діяльності, робота яких не припинена. Керівники підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності та підпорядкування зобов’язані запровадити обов’язковий масковий режим, заборонити допуск на територію підприємств, установ та організацій працівників, відвідувачів без захисних масок, а також запровадити температурний скринінг працівників, у разі виявлення підвищеної температури тіла не допускати їх до роботи. Результати щоденного температурного скринінгу працівників необхідно буде заносити у журнал.

Рекомендовано також працівникам пенсійного віку, батькам, які мають дітей до 14 років, працівникам з хронічними хворобами, вагітним, працівникам, які проживають за межами міста Чернівці, надати відпустки або перевести їх на дистанційний режим роботи, змінити режим робочого дня. 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: