• Головна
  • Новини
  • У Чернівцях вартість проїзду маршрутках зросла до 9 гривень

11.01.2022, 14:44

У Чернівцях вартість проїзду маршрутках зросла до 9 гривень

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету чернівецької міської ради під головуванням мера Романа Клічука з другої спроби таки прийняли рішення підвищити вартість проїзду в маршрутках до 9 гривень з 1 лютого. Цей же тариф встановили і для маршруток в режимі спецперевезень. За це рішення проголосувало 8 членів виконкому.

Про це пише місцеве видання Чернівецький промінь.

Рішення не змогли прийняти з першої спроби. Тож Клічук оголосив перерву, після якої Сергій Андрущак та Олександр Ставчанський, які утримались під час першого голосування, підтримали рішення.

До цього рішення діяв тариф у 5 гривень, а в режимі спецперевезень, який запроваджений вже другий рік, 7 гривень. Тож вартість проїзду у маршрутках підвищили на 4 гривні.

«Встановити з 1.02.2022 року тариф на перевезення пасажирів у міському пасажирському автомобільному транспорті загального користування в межах території Чернівецької міської територіальної громади у розмірі 9,00 грн. в автобусах, які виконують перевезення пасажирів у звичайному режимі, в режимі маршрутного таксі та в автобусах, що працюють в експресному режимі руху. Тимчасово, з 1.02.2022 р. на період роботи громадського транспорту в режимі спеціальних перевезень, встановити вартість однієї поїздки у міському пасажирському автомобільному транспорті загального користування в режимі спеціальних перевезень, у розмірі 9,00 грн.», - йдеться у рішенні виконкому.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

    Коментар

    Блоги

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: