27.05.2019, 15:43

У Борщівському районі перекинулася цистерна з газом

Поблизу села Ланівці Борщівського району на Тернопільщині перекинувся автомобіль, що перевозив цистерну зі скрапленим газом, повідомили в обласному управлінні ДСНС України.

Сьогодні, 27 травня, о 04:50 на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшла інформація від працівників поліції про те, що на автодорозі Т-20-02 «Тернопіль – Скалат - Жванець», поблизу с. Ланівці Борщівського району, водій напівпричепу DAF, що перевозив цистерну зі скрапленим газом – пропан-бутан не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини дороги та допустив перекидання автомобіля. Працівниками поліції здійснено перекриття проїжджої частини дороги та організовано об’їзд місця ДТП на безпечній відстані.

З метою забезпечення пожежної безпеки до місця події направлено  черговий караул 8-ї ДПРЧ та мобільну оперативну групу Борщівського районного відділу Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Явні ознаки витоку газу із цистерни відсутні. Водія транспортного засобу з травмами різного ступеня важкості шпиталізовано до Борщівської центральної районної клінічної лікарні.

Станом на 14:00 фахівцями відділення радіаційно-хімічної розвідки групи рятувальних робіт АРЧ Управління проведено розвідку місця події та встановлено, що критичного витоку речовини не спостерігається.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: