• Головна
  • Новини
  • Туризм замість промисловості - Львівщина взяла участь у форумі в Кривому Розі

16.09.2019, 08:55

Туризм замість промисловості - Львівщина взяла участь у форумі в Кривому Розі

Днями у Кривому Розі відбувся Міжнародний туристичний форум «Трансформація економіки індустріальних міст через розвиток туризму». На заході побувала делегація зі Львівщини.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Учасниками форуму стали відомі експерти у галузі туризму й представники міст-партнерів Кривого Рогу з України та закордону: президент асоціації «Національна туристична організація України» Іван Ліптуга, головний радник з питань врядування проекту «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС) Кейді Ворд, директор представництва Польської туристичної організації в Україні Влодзімєж Щурек. 

Під час форуму порушили питання міжнародних практик для українських міст, залучення інвестицій та грантів у розвиток туристичної інфраструктури. 

Під час пленарного засідання «Туристичний маркетинг. По дієвий туризм. Гастрономічний туризм» начальник управління туризму та курортів Наталія Табака презентували основні способи промоції Львівщини як туристичної дестинації, як створити позитивний імідж регіону та механізми представлення основних туристичних переваг області.

«Промоція Львівщини на туристичній арені формується завдяки проектам розширення географії, інформаційній кампанії шляхом співпраці зі спеціалізованими ЗМІ, яскраве туристичне портфоліо, співпраці з контрагентами, а також налагодженням дипломатичних мостів та активній участі бізнесу», - зазначила начальник управління Наталя Табака.

Міжнародний туристичний форум триває в межах фестивалю індустріальної культури «Industrial Fest 2019», відбувається вже третій рік поспіль.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: