12.06.2019, 10:43

Трьох українських туроператорів позбавили ліцензій

Три туроператори залишись без своїх ліцензій через ігнорування затверджених Урядом умов. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник міністра економічного розвитку Михайло Титарчук.

За його словами, департамент туризму та курортів Міністерство економічного розвитку і торгівлі України провів 13 перевірок, три з яких позапланові. За їх результатами, виявилось, що лише 4 туроператори добросовісно виконують встановлені Ліцейнзійні умови.

У випадку ще семи операторів — умови виконуються частково. Відтак, компанії отримали від Департаменту розпорядження про усунення порушень. Здебільшого вони стосуються відсутності у керівників філій необхідного стажу в сфері туризму, не подані статистичні звіти, відсутність оновлених даних (гарантії банку, закриття філій, нові договори страхування) в органі ліцензування.

Однак ще трьом операторам — ТОВ «Мережа агенцій «ГАРЯЧІ ТУРИ»», ПП «ЛАКІ-ТУР», ПП «ДІОНІС-ПРАГА-УКРАЇНА» — ліцензії анульовано.

«Що це означає? Що в Україні стане менше на кілька тисяч ошуканих туристів», - додав Титарчук.

«Хочу в черговий раз підкреслити: перевіряйте своїх операторів ДО купівлі туру! Якщо виявили, що хтось з операторів порушує ліцензійні умови, звертайтесь до Міністерства економічного розвитку та торгівлі — ви допоможете убезпечити й інших туристів», - наголосив заступник міністра.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: