• Головна
  • Новини
  • Треба негайно розв’язувати проблему, - Тимошенко закликала припинити істерику та цькування КСУ

29.10.2020, 16:13

Треба негайно розв’язувати проблему, - Тимошенко закликала припинити істерику та цькування КСУ

«Батьківщина» підготувала законопроєкт, який відповідає положенням Конституції та покликаний забезпечити ефективну роботу антикорупційних органів. Голова партії закликала лідерів фракцій терміново зібратися на консультації, щоб у вівторок, 3 листопада, невідкладно розглянути й ухвалити цей важливий документ.

Про це Юлія Тимошенко написала на своїй офіційній Фейсбук-сторінці.

«Батьківщина» завжди послідовно відстоювала європейські принципи та антикорупційні норми, підтримуючи своїми голосами всі відповідні закони, в тому числі щодо електронного декларування. І зараз ми за його негайне відновлення, але конституційним шляхом. Сьогодні потрібно діяти, а не шукати винних!» – переконана лідер партії.

Юлія Тимошенко пропонує лідерам усіх парламентських фракцій виправити помилку, якої самі ж депутати й припустилися, коли ухвалювали деякі положення закону, що суперечать Конституції України. Для цього політик закликає депутатів у вівторок, 3 листопада, в режимі ad hoc проголосувати законопроєкт, підготовлений командою «Батьківщини», який розблокує роботу антикорупційних органів і при цьому не суперечитиме Конституції. Крім того, лідер «Батьківщини» оприлюднила власну декларацію про доходи, зауваживши, що це є проявом відкритості та поваги до співгромадян.

«Європейськість і відданість демократичним стандартам – це коли свою декларацію оприлюднюєш не тільки тому, що цього жорстко вимагає закон. А в першу чергу, тому що поважаєш своїх виборців і співгромадян! Зараз я публічно оприлюднюю свою декларацію і закликаю всіх відповідальних політиків і держслужбовців зробити так само!» – зауважила Юлія Тимошенко.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: