• Головна
  • Новини
  • Трагедія у Львові: внаслідок пожежі в квартирі загинув 40-річний власник

08.10.2024, 10:26

Трагедія у Львові: внаслідок пожежі в квартирі загинув 40-річний власник

8 жовтня о 00:17 у Львові на вул. Виговського, 57, сталася пожежа в квартирі на четвертому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. За інформацією прес- служби ДСНС, на момент прибуття рятувальників з вікна та дверей помешкання виходив дим.

Сусіди повідомили, що в квартирі міг знаходитися 40-річний власник. Пожежники, одягнувши спеціальні апарати для захисту органів дихання та зору, приступили до ліквідації займання та рятування мешканців. Через сильне задимлення вогнеборці змогли евакуювати шістьох сусідів на свіже повітря.

Паралельно рятувальники за допомогою ручного інструменту відчинили двері квартири, де виникло загорання. На жаль, під час розвідки в кімнаті на дивані було виявлено власника без ознак життя.

Пожежу вдалося локалізувати о 00:43, а ліквідувати о 00:45. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 5 квадратних метрів і вікно.

До ліквідації пожежі були залучені 11 рятувальників та дві одиниці спецтехніки. Наразі фахівці встановлюють причини та обставини виникнення пожежі.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: