• Головна
  • Новини
  • Торецьк під ударом: окупанти обстрілюють цивільні автівки з дронів

10.10.2024, 22:22

Торецьк під ударом: окупанти обстрілюють цивільні автівки з дронів

Місто Торецьк зазнало нових атак з боку окупантів, які використали FPV- дрони для обстрілу цивільного транспорту. Завдяки своїй чисельній перевазі та масованим артилерійським обстрілам, ворог зміг захопити сусідні вулиці Центральної.

Як повідомила речниця ОТУ «Луганськ» майор Анастасія Бобовнікова в ефірі марафону «Єдині новини», в результаті атак зруйновано всі будинки та укриття на захоплених вулицях. "У Торецьку не залишилось жодного вцілілого будинку. Наразі наші захисники стримують наступ, але ворог напирає більшими силами", — зазначила вона.

Евакуація з міста ускладнена через обстріли цивільного транспорту. Окупанти прицільно атакують не лише військові, але й цивільні автомобілі, що робить будь-яку спробу виїзду з міста вкрай небезпечною.

"Росіяни стирають вулиці і евакуація вкрай утруднена. Вони намагаються знищити всі автівки, тому дуже складно вирватися з міста", — додала речниця.

Водночас бої тривають у районах Нью-Йорка та Часового Яру, де ситуація залишається напруженою, хоча динаміка ворожих штурмів трохи знизилася. "Ми вважаємо, що це затишшя перед бурею, і ворог не полишатиме спроб прорвати нашу оборону на цьому напрямку", — підкреслила Анастасія Бобовнікова.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: