03.08.2020, 14:08

Тимошенко вимагає звільнення Єрмака

Лідер «Батьківщини» каже, що Єрмак завалив свою місію, а не її пропозицію допомоги нічого не відповів. Тому вона пропонує інший шлях. Таку заяву вона зробила, виступаючи перед журналістами.

Про це пише сайт Патріот Донбасу

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що глава Офісу президента Андрій Єрмак провалив мирні переговори по Донбасу і повинен піти у відставку. Тепер вона пропонує спеціальну парламентську місію для активної участі у всіх переговорах.

За її словами, перед початком режиму припинення вогню Тимошенко зустрічалася з Єрмаком і пропонувала допомогу. Але глава ОП, за словами Юлії Володимирівни, залишив цю пропозицію без відповіді.

Тепер Тимошенко пропонує всім главам фракцій і депутатам створити спеціальну парламентську місію, щоб брати активну участь у всіх міжнародних переговорах про повернення в Україну світу і її територій.

«Парламент не має права у такій складній ситуації, коли мир сьогодні, по суті, залишився без компетентної дипломатичної підтримки, коли всі наші переговори завалені, Парламент не може залишатися в стороні. … І тому зараз я хочу запропонувати інший шлях. Я хочу запропонувати парламенту припинити стояти в стороні», – заявила вона.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: