• Головна
  • Новини
  • Тернополянин загинув через чотири дні після прибуття на фронт. ТЦК проводить перевірку

19.02.2023, 18:17

Тернополянин загинув через чотири дні після прибуття на фронт. ТЦК проводить перевірку

Мобілізований мешканець Тернополя загинув через чотири дні після прибуття на фронт. Територіальний центр комплектування проводить службову перевірку

Про це пише Тернопільський обласний ТЦК СП у facebook.

Відомо, що тернополянин Богдан Покітко в другій полонині січня отримав повістку, пройшов комісію та був призваний на військову службу до Тернопільського об'єднаного міського ТЦК. Вже 12 лютого захисника перевели до нового місця проходження служби, де він загинув внаслідок бойових дій 16 лютого.

Щодо призову солдата в центрі комплектування повідомили, що відповідно до медичної комісії та уточнення даних він був придатним проходити військову службу в лавах Збройних Сил України, тому був призваний на військову службу по мобілізації до Тернопільського об`єднаного міського ТЦК СП на одну із посад в роту охорони.

У Тернопільському ТЦК призначили службову перевірку, за результатами якої буде встановлено осіб, які відповідали за підготовку та навчання особового складу.

"Наразі у Тернопільському ОМТЦК призначено службову перевірку, за результатами якої буде встановлено осіб, які відповідали за підготовку та навчання особового складу. Такий випадок, який стався з солдатом, не є системним. Командування військових частин бойового складу приділяє велику увагу навченості воїнів, оскільки це запорука збереження їх життя і життя тих, хто поруч", – йдеться у дописі. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: