• Головна
  • Новини
  • Рятувальники з Тернополя навчались у тренувальному комплексі, спорудженому у Львові

13.10.2021, 12:04

Рятувальники з Тернополя навчались у тренувальному комплексі, спорудженому у Львові

Тернопільські газодимозахисники тренувались в сучасному навчально-тренувальному комплексі, на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Тернопільській області.

8 жовтня 22 рятувальники, на чолі з заступником начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Юрієм Берестецьким провели практичне заняття в сучасному навчально-тренувальному комплексі, спорудженому на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. В ситуаціях, максимально наближених до реальних бойових умов роботи тернопільські газодимозахисники вдосконалювали знання та вміння, від яких, без перебільшення, в багатьох випадках залежить порятунок людських життів.

Цей комплекс призначений для практичної підготовки газодимозахисників до роботи в непридатному для дихання середовищі при вогневих впливах, високій температурі із застосуванням різних видів засобів індивідуального захисту, а також відпрацювання тактичних прийомів гасіння пожеж. А його устаткування дозволяє проводити тренування спрямовані на формування психологічної готовності до дій в екстремальних умовах.

В подальшому, практичні навчання на базі навчально-тренувального комплексу ЛДУБЖД, стануть обов’язковими для всіх начальників караулів пожежно-рятувальних підрозділів області. Адже газодимозахисна служба є одним з основних та вкрай важливих напрямків у пожежно-рятувальній службі, а порятунок людей – головне та першочергове завдання на пожежі.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: