• Головна
  • Новини
  • Телеведучий Олександр Педан проведе у Львові унікальний сімейний фестиваль

03.05.2019, 16:12

Телеведучий Олександр Педан проведе у Львові унікальний сімейний фестиваль

Сімейний фестиваль JuniorZ з Олександром Педаном до Дня міста відбудеться 5 травня у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького у Львові.

Співорганізатором події є Львівська міська рада. На фестивалі буде весела руханка, зона віртуальної реальності, квест з цікавих видів спорту, яскрава фотозона, ігри, подарунки та зустріч із відомими блогерами, повідомили організатори.

Як зазнеачено у повідомленні, у 14 містах України у шкільні програми фізкультури вже впроваджено новітні види спорту, такі як петанк, флорбол, корфбол, чирлідинг та інші. Це заслуга відомого телеведучого Олександра Педана та його команди зі Спортивного руху JuniorZ. Уже півтора роки вони їздять областями країни та роблять усе можливе, аби школярі мали доступ до цікавих, легких та гендернорівних видів спорту.

«У Львові ми вже неодноразово проводили семінари для вчителів фізкультури, тепер прийшла черга робити фестиваль для школярів. Проте, ми вирішили не обмежувати коло учасників і влаштувати масштабне свято для усіх львів’ян на честь Дня міста. У нас буде багато розваг, подарунків і все безкоштовно!», - говорить лідер Спортивного руху JuniorZ Олександр Педан.

На фестиваль до Львова також з’їдуться команди з чирлідингу з усіх міст України та влаштують яскраві змагання за першість у Всеукраїнському чемпіонаті. Також на відкриття фестивалю о 12 год подію відвідає міський голова Львова Андрій Садовий.

Команда Спортивного руху JuniorZ закликає усіх львів’ян активно провести День міста з дітьми на природі, перенестись у віртуальну реальність, зробити класні фото у фотозонах, пограти у цікаві види спорту. Найактивнішим учасникам спортивного квесту випаде неймовірна нагода – особисто зіграти у матчі All Stars з Олександром Педаном!

Фестиваль відбудеться 5 травня у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, початок о 12 годині.

Довідка.

JuniorZ – проект Олександра Педана з розвитку спорту серед школярів. Проект реалізується за підтримки Міністерства освіти та науки України (лист МОН від 03.01.2018 № 1/9-2), Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, НДУ «Інститут модернізації змісту освіти», Спортивного комітету України, численних національних федерацій з різних видів спорту.

Пропагує такі види спорту: чирлідинг, петанк, хортинг, флорбол, бадмінтон, корфбол, реґбі, сумо та фризбі. Проводить  тренінги для вчителів фізкультури, директорів шкіл та батьків-активістів, фестивалі для школярів та інші заходи, які спрямовані на впровадження новітніх варіативних модулів і видів спорту до програми фізичного виховання школярів, формування у молоді здорового способу життя та заохочення до занять спортом.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: